Patrocini

Recompenses

Anteriorment,

  • alguns usuaris han pagat a canvi de noves funcionalitats
  • alguns desenvolupadors han estat contractats per funcionalitats noves

El projecte LilyPond no organitza aquesta tasques; ni ratifiquem ni dissuadim acords d’aquest tipus. Tot contracte privat entre persones individuals és un assumpte d’aquestes persones, no nostre.

Pautes

Tot usuari que vulgui oferir diners a canvi d’una feina, hauria de tenir en compte els següents punts:

  • Els desenvolupadors del LilyPond poden anunciar els seus serveis a les llistes de correu del LilyPond de tant en tant.
  • Tot acord entre persones individuals hauria d’incloure les precaucions normals quen es fan negocis: qui paga, quant paga, quin mètode s’utilitzarà per pagar, i sobre quin paquet de condicions. Suggerim que cap ambigüitat o incertesa en aquest tipus de qüestions es resolguin abans que comenci qualsevol feina.

Desenvolupadors interessats

A continuació apareix una llista de les persones que han expressat interès en rebre recompenses. Observeu que la quantitat de feina feta per persones individuals varia força al llarg dels anys. No garantim que aquesta llista estigui actualitzada, ni que les persones aquí relacionades tinguin qualsevol disponibilitat. L’únic criteri és "Fulanet ha demanat aparèixer en aquesta pàgina".

L’examen de la història del sistema de control de versions Git és una bona manera de determinar quins són els desenvolupadores més actius i experimentats. Les estadístiques estan al dia fins la versió 2.21.2:

història generalúltim anyúltims tres mesos

Desenvolupadors interessats:

David Kastrup

Es necessiten donacions perquè pugui continuar la meva actual feina a temps complet sobre el LilyPond. Em concentro en disseny d’interfícies d’usuari i del programador, coherència, implementació, simplificació, documentació i depuració.