Producties

Concerten

LilyPond gravures zijn wereldwijd gebruikt voor uitvoeringen. Enkele hoogtepunten:

Uitgegeven bladmuziek

  • Mutopia Project, bladmuziek voor meer dan 1500 klassieke muziekstukken vrij te downloaden, de voornaamste verzameling van LilyPond partituren.
  • Etude, “bladmuziek op steroïden” is een iPhone app die pianomuziek toont die gezet is met LilyPond, inclusief vele stukken uit Mutopia. De app heeft een virtueel pianoklavier waarop is te zien welke toetsen aangeslagen worden om beginners te helpen bladmuziek lezen.
  • Adoro Music Publishing, partituren van hoge kwaliteit van religieuze muziek, beschikbaar voor directe download of ouderwets op papier.
  • The Shady Lane Publishing, een “micro muziekuitgeverij” met als doelstelling het promoten van een nieuwe vorm van muzikale economie, die dichter bij de muzikanten en muziekliefhebbers staat.

If you are aware of any other concerten of bladmuziek which could be listed here, please let us know by following the instructions on Bug reports.

En nu?

Nog steeds niet overtuigd? Lees de Recenties van enkele van onze gebruikers. Als je het leuk zou vinden het nu te lezen, ga dan verder naar Essay.


Validation

Valid HTML 4.01 Transitional