Windows

Csomagok

Letöltés

Telepítés

  1. Kattintsd duplán a letöltött fájlra a telepítő elindításához. Amennyiben figyelmeztetést kapsz a fájl futtatásával kapcsolatban, válaszd a futtatást.
  2. Ezután olvasd el figyelmesen a licencszerződést, és ha elfogadod, kattints a Tovább gombra.
  3. A célkönyvtárat ajánlott az alapértelmezetten hagyni. Amennyiben mégis máshová akarod telepíteni a LilyPondot, válassz egy könyvtárat, és kattints a Tovább gombra.
  4. A következő oldalon hagyd mindhárom opciót bekapcsolva, mert mindhárom komponensre szükség lesz. Kattints a Tovább gombra.
  5. Megkezdődik a telepítés, amely pár percet igénybe vehet. Ha a Részletek mutatása gombra kattintasz, megláthatod, milyen fájlok és hova kerültek telepítésre, de erre az információra nem lesz szükséged. Miután a telepítés befejeződött, kattints a Befejezés gombra.
  6. Sikeresen telepítetted a LilyPondot!

Eltávolítás

Az eltávolításnak két módja van:

  1. Kattints a Start menü > LilyPond > Eltávolítás parancsikonra.
  2. A Vezérlőpult > Alkalmazások telepítése és eltávolítása ablakban jelöld ki a LilyPondot, és kattints az Eltávolítás gombra.

Jogi tudnivalók


Forrás

Figyelem: Hacsak nem vagy fejlesztő, a LilyPond fordítása nem ajánlott; szinte minden végfelhasználó számára jobb, ha az előre lefordított futtatható verziót használja.

Tarball

Forrás: lilypond-2.20.0.tar.gz

A LilyPond összes verziójának forrása ezen az oldalon található.

Fordítási útmutató

A tudnivalók a Compiling LilyPond c. fejezetben vannak leírva.


Régi verziók

A régi verziók archívuma

A LilyPond összes verziója ezen az oldalon található.